Jeton Parduzi

Kualifikime

* Eksperience ne tregun e punës dhe ofron këto shërbime,.
* Shitje
* Qiradhënie
* Vlerësime
* Këshilla për investime
* Si dhe konsulta për shitëblerje dhe qiradhënie.

Çdo shërbim i cili ofrohet nga zyra “ACCESS” në vëmendje ka interesin më të mirë për klientin tonë.

Me respekt
Jeton Parduzi


TOP
€ 250
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
75
ID
1110176
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 300
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
86
ID
1110120
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 180
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
45
ID
1110069
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 700
Ofertë / Ofertë
Madhësia m2
45
ID
2110043
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 200
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
53
ID
1109879
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 220
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
63
ID
1109810
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 59,000
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
85
ID
1109737
Kontrata
Shitje
TOP
€ 1,200
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
83.3
ID
1109504
Kontrata
Shitje
TOP
€ 300
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
85
ID
1108896
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 300
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
85
ID
1108888
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 420
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
127
ID
1108677
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 370
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
107
ID
1108119
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 500
Ofertë / Ofertë
Madhësia m2
90
ID
1107951
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 220
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
70
ID
1107567
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 850
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
107
ID
1107537
Kontrata
Shitje
TOP
€ 250
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
100
ID
1107407
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 280
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
90
ID
2107362
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 450
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
92
ID
1106923
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 220
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
100
ID
1106912
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 700
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
118
ID
2106685
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 500
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
400
ID
3105532
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 150,000
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
100
ID
2105496
Kontrata
Shitje
TOP
€ 600
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
100
ID
2105494
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 300
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
95
ID
1105116
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 11,000
Ofertë / Ofertë
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 250
Ofertë / Ofertë
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 60,000
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
60
ID
1103815
Kontrata
Shitje
TOP
€ 500
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
ID
1103275
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 300
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
95
ID
1103256
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 1,200
Ofertë / Ofertë
Dhoma
4
Madhësia m2
105
ID
2102338
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 830
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
110
ID
2100596
Kontrata
Shitje
TOP
€ 1,900
Ofertë / Ofertë
Madhësia m2
298
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 105,000
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
128
ID
199426
Kontrata
Shitje
TOP
€ 90,000
Ofertë / Ofertë
Dhoma
3
Madhësia m2
115
ID
298893
Kontrata
Shitje
TOP
€ 600
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
88
ID
198540
Kontrata
Me Qera

Formulari Kontaktues