Location: Aktash

Banesë me Qira në Aktash

€ 300

Banesa gjendët afër sallës 1 tetori dhe furrës Qerimi 1 në katin e 2-të. Banesa ka sip.150m2 është e mobiluar komplet dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ka edhe sistemin e ngrohjes. Ka këtë…

Banesë me Qira në Aktash

€ 300

Detajet: Banesë me Qira në Aktash me sip.100m2 ne Rr.Hajrullah Avudallahu përball salles 1 Tetori, kati 1. Banesa është e mobiluar komplet, ka pamje dhe kushte të mira banimi. Lirohete me Date 05.09.2021 Ka këtë…

SHITET Banesa në Aktash

€ 85,000

Shitet banesa me sipërfaqe prej  72m² , në katin e 5-të(me lift) , e cila gjendët afër shkollës fillore “Naim Frashëri” . Banesa në fjalë shitet e mobiluar ashtu sic shihet edhe në fotografi si…