Location: Arbëria

Banesë me Qira në Arbëri

€ 400

Banesa gjendet në Arbëri, përballë banesave të Tregtisë, mbi Meridian me sip prej 87 m². Banesa është në katin e 2-të, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në…

Banesë në Shitje në Arbëri

€ 80,000

Banesa gjendet në Arbëri, përballë Meridianit, Rr.”Ahmet Krasniqi”, ndërtues Tregtia, me sip. prej 68 m² neto. Banesa gjendet në katin e 7-të, pjesërisht e mobiluar, dhe posedon kushte mjaftë të mira banimi. Banesa ndodhet në…

Shtëpi me Qira në Arbëri

€ 1,000

Shtëpia gjendet në Arbëri, ne Rrugën kryesore të Premium Bakery, me sip. prej  150 m². Shtëpia është e mobiluar në tërësi, dhe me kushte të mira banimi. Shtëpia ndodhet në një lokacion të qetë, dhe…

Shtëpi në Shitje në Arbëri

€ 260,000

Shtëpia gjendet në Arbëri, mbi Ministri të Shëndetësisë, me sip. prej  400 m², ka 6.41 ari truall. Shtëpia tre katëshe është e mobiluar në tërësi, dhe me kushte të mira banimi. Shtëpia ndodhet në një…

Banesë me Qira në Arbëri

€ 250

Banesa gjendet në Dragodan, afër Ministrisë së Shëndetësisë, me sip. prej  80 m². Banesa gjendet në katin e 4-të, e mobiluar në tërësi, dhe me kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në një lokacion të…

Shitet Banesa në Arbëri

€ 1,150

Banesa gjendet në Arbëri, afër Komunës së Re, në rrugën ku gjendet Cacttus Education, me sip 72 m². Banesa ndodhet në katin e 3-të, me pamje nga lindja. Banesa është e mobiluar në tërësi, dhe…

Shtëpi me Qira në Arbëri

€ 1,100

Shtëpia gjendet në Arbëri, Rr.”Eduard Lir”, mbi ministri të shëndetësisë, me sip. prej 120 m². Shtëpia moderne, është e mobiluar në tërësi me shije dhe elegancë, dhe ka kushte të mira banimi. Shtëpia ndodhet në…

Shitet banesa në Arbëri

€ 66,000

Banesa gjendet në Arbëri, përballë Minimax, ndërtim i Pushkolli Group në katin e 3-të me sip.70.4m². Banesa moderne është e mobiluar dhe ka kushte të mira banimi.Banesa ka orientim veri – përendim. Banesa posedon garazhën…