Location: Arbëria

AKTUALE

Shtepi me Qera ne Arberi

€ 890

Ofrohet shtepia me qera ne periferi te Prishtines per afat te gjate. Shtepia gjindet ne afersi te lagjes Arberia (ish-Dragodan) dhe Ambasades Amerikane. Adresa: Perroi i njelmet. Shtepia ka rrugen private, eshte me 6 ari…