Location: Dardani

Depo me Qira në Dardani

€ 100

Depo gjendet në Dardani, te Eli Abi me hyrje të veçantë dhe sip.30m². Depo gjendet në një lokacion të frekuentuar dhe çasje të shpejtë në Qendër. Depo posedon ngrohje qëndrore. Mund të na kontaktoni nga…

Banesë në Shitje në Dardani

€ 150,000

It Banesa gjendet në Dardani, afër Biblotekës ”Hivzi Sylejmani”, me sipërfaqe prej 100m². Banesa ndodhet në katin e 7-të, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte mjaftë të mira banimi. Ka këtë rënditje: –…

Banesë me Qira në Dardani

€ 600

Banesa gjendet në Dardani, afër Biblotekës ”Hivzi Sylejmani”, me sipërfaqe prej 100m². Banesa ndodhet në katin e 7-të, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte mjaftë të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon…

Banesë me Qira në Dardani

€ 300

Banesa gjendët në Dardani tek kurrizi në katin e 12-të me ashensor funksional me sip.95m2. Banesa është e renovuar komplet. Banesa ka sistemin e ngrohjes me termokos. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë –…