Location: Dardani

AKTUALE

Banese me qira në Lagjën Dardania

€ 200

Lëshohet Banesa me qira në Lagjën Dardania pran shkollës fillore Dardania , ndërtesat tre katëshe përball Solidaritetit , me sipërfaqe prej 50m2 gjendet në katin e dytë dhe gjendet ne nje hapsirë të gjelbëruar dhe…