Location: Fushë Kosovë

AKTUALE

Lokal me qIra ne Fushë Kosovë

€ 250

Lokali gjendet ne Rr ”Nena Terez” ne lokalet e Apollonis me siperfaqe 60m2 Për të parë më shumë oferta, vizito website-in: www.access-ks.com Facebook: Access – Zyra për Shërbime Juridike dhe Patundshmëri Mund të na kontaktoni…