Location: Kalabri (Emshir)

Banesë me Qira në Kalabri

€ 250

Detajet: Banesa gjendet në Objektin e Nartelit në Kalabri. Banesa është në një zonë mjaft të përshtatshme dhe i posedon të gjitha pajisjet funksionale. Ka këtë renditje: -Salloni me kuzhinë. -Dhoma e Gjumit. -Banjo. -Ballkoni.…