Location: Mati 1

Shitet Banesa në Lagjën Mati 1

€ 70,000

Detajet: Shitet banesa e cila gjendët në Mati 1 ,ndertim i Pozhegu Brothers. Ka sipërfaqe prej 75m² dhe është në katin e 5-të(me lift).Banesa në fjalë është e mobiluar me kushte shumë të mira banimi…

Shitet Banesa në Lagjen Mati 1

€ 65,500

Detajet: Shes banesën në katin e parë, e mobiluar komplet, rruga “Uran Ajeti”, Mati 1. Posedon ngrohje me rrymë përmes sistemit amerikan si dhe eshte ne proces vendosja e Termokosit. Objekti ku ndodhet banesa ka…

Banesë me QIRA në Mati 1

€ 200

Banesë me QIRA ne Mati 1 Detajet: Banesa gjendet në Rr.Muharrem Fejza, ka sipërfaqe prej 60 m.2 gjendet në katin e 6 (gjashtë) e mobiluar në tërsi dhe ka kushte të mira banimi lokacion të…