Location: Muhaxherët

Lokal me Qira te Muhaxherët

€ 550

Lokali gjendet te Muhaxherët, mbi ministri të Arsimit me sip.80m². Lokali ka hapsirë të mjaftueshme shfrytëzimi me të gjitha kushtet e nevojshme dhe është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme biznesi. Ka këtë rënditje: –…

Banesë me Qira te Muhaxherët

€ 350

Banesa gjendet te Muhaxherët, mbi ministri të Arsimit në katin e 3-të me sip.80m². Banesa është e mobiluar në tërësi, ka hapsirë të mjaftueshme shfrytëzimi me të gjitha kushtet e nevojshme. Ka këtë rënditje: –…

Banesë me Qira te Muhaxherët

€ 350

Banesa gjendet te Muhaxherët, mbi ministri të Arsimit në katin e 1-rë me sip.86m². Banesa është e mobiluar në tërësi, ka hapsirë të mjaftueshme shfrytëzimi, dhe është e përshtatshme për veprimtari të ndryshme biznesi. Ka këtë…

Banesë me Qira tek Muhaxherët

€ 350

Banesa gjendët tek Muhaxherët afër Universitetit Fama dhe Ambasadës së Zvicrës në katin e 2-të me sip.80m2. Banesa është e përshtatshme edhe për afarizim, mund të mobilohet edhe sipas kërkesës së klientit. Ka këtë rënditje:…

Lokal me Qira tek Muhaxherët

€ 400

Lokali gjendët tek Muhaxherët me sip.100m2. Lokali ka kushte të mira për veprimtari biznesi si dhe lokacion mjaft të mirë. Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00 Kontakt 049 622 330  www.access-ks.com  info@access-ks.com…