Location: Qafa

Banesë me Qira tek Qafa

€ 270

Banesa gjendët tek Qafa në katin e 2-të afër kafeve të vogla. Banesa është komplet e mobiluar dhe ka kushte të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë – Dhomë gjumi – Banjo…

Banesë me Qira tek Qafa

€ 300

Banesa gjendët tek Qafa blloku B2 në katin e 11-të me 2 ashensor funksional. Banesa ka sip.55m2 është komplet e mobiluar me kushte të mira banimi. Banesa posedon makinë të larjes, të tharjes së rrobave…

Banesë me Qira te Qafa

€ 500

Detajet: Banesë me Qira te Qafa në Rr.Qajupi më saksisht afër komunes së vjetër. Banesa ka sip.128m2 në katin e 7-të dhe ka ashnesor funksional. Banesa është komplet e mobiluar. Ka këtë rënditje: – Sallon…

Banesë në Shitje në Prishtinë

€ 70,000

Detajet: Shitet Banesa në Prishtinë tek qafa. Banesa gjendet në katin e 3-të me sip.55m2 si dhe ka fletë poseduese. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë – Dhomë gjumi – Banjo – Ballkon Kontakt…

SHITET Penthouse tek Qafa

€ 250,000

Shitet penthouse  tek Qafa , me sipërfaqe prej 149.10 m².Banesa gjendet në Lagjen Qafa-Tophane, Prishtine, tek projektin Home -I-, Investitori BP Home, e cila shquhet për kualitetin dhe cilësinë të lartë të investimev. Banesa eshte…

SHITET Penthouse tek Qafa

€ 250,000

Shitet penthouse  tek Qafa , me sipërfaqe prej 149.10 m².Banesa gjendet në Lagjen Qafa-Tophane, Prishtine, tek projektin Home -I-, Investitori BP Home, e cila shquhet për kualitetin dhe cilësinë të lartë të investimev. Banesa eshte…