Location: Qendër

Banesë me Qira në Qendër

€ 350

Banesa gjendet në Qendër, afër parkut të Qytetit, përballë Albi Market, Rr.”Gustav Meyer” me sip prej 80 m². Banesa është në katin e 1-rë, e mobiluar në tërësi me kushte të mira banimi. Banesa ndodhet…

Banesë me Qira në Qendër

€ 270

Banesa gjendet në Qendër, te Hotel “Sirius”, mbi Albi Market me sip prej 75 m². Banesa është në katin e 3-të, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në…

Banesë me Qira në Qendër

€ 450

Banesa gjendet në Qendër, afër shtëpisë së pleqëve, Rr. ”Afrim Loxha”,  me sip.100 m² . Banesa ndodhet në katin e 3-të, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në…

Banesë me Qira në Qendër

€ 300

Banesa gjendet në Qendër, te Shkolla “Elena Gjika”, Rr.”Zenel Salihu”, me sip. prej 60 m². Banesa gjendet në katin e 4-të, e mobiluar në tërësi, dhe posedon kushte mjaftë të mira banimi. Banesa ndodhet në…

Banesë me Qira në Qendër

€ 250

Banesa gjendet në Qendër, përballë shkollës “Elena Gjika”, Rr.”Emin Duraku”, me sip. prej  90 m². Banesa gjendet në katin e 1-rë, e mobiluar në tërësi, dhe me kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në një…

Banesë në Shitje në Qendër

€ 1,000

Banesa gjendet në Qendër, Rr.”Nazim Gafurri”, te ish shkolla teknike, me sip. prej  45 m². Banesa gjendet në katin e 6-të, e mobiluar në tërësi, dhe me kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në një…

Shitet Lokali në Qendër

€ 135,000

Lokali gjendet në Qendër, pas Teatrit me sip.80m² dhe Tarasë 30m². Lokali i ka kushtet e mira për veprimtari të ndryshme biznesi. Ka këtë rënditje: – Hapësirë Punuese, – Banjo, – Terasë. Mund të na…

Lokal me Qira në Qendër

€ 400

Lokali gjendet në Qendër, përballë objektit të ri të Vala Telekom, me sip. prej 50 m². Lokali ndodhet në katin përdhesë, dhe ka kushte të mira banimi. Lokali posedon hapësira të mjaftueshme pune, dhe është…

Shitet Banesa në Qendër

€ 57,000

Banesa gjendet në Qendër, te Sllovenia Sport me sip. prej 64.17 m². Banesa ndodhet në katin e 2-të, është e mobiluar në tërësi, dhe me kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në një lokacion të…