Location: Rruga B

Banesë me Qira në Rrugën B

€ 280

Banesa gjendët në Rrugën B pas Fitnesit FiveStar. Banesa ka sip.55m2 është e mobiluar komplet dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ka ngrohje qendrore, dy ashensor funksional. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë…

Shiten 2 banesa në Rrugën B

€ 800

Banesat gjendën në Rrugën B ,ndertim i kompanis Liridoni. Banesat gjendën ne  katin e 2dhe 3  me sip.81 dhe 72m2, banesat jane ne ndertim e siper. Kane  këtë rënditje: Banesa  me sip.81m2-kati 2: – Sallon…

Shitet Banesa në Rrugën B

€ 1,000

Banesa gjendet në rrugën B, ndertim i Kompanis Valoni, me sipërfaqe prej 95 m². Banesa ndodhet në katin e 7-të, është e mobiluar në tërësi dhe posedon kushte mjaftë të mira banimi. Ka këtë rënditje:…

Shitet Banesa në Rrugën B

€ 1,000

Banesa gjendet në rrugën B, ndertim i Kompanis Valoni, me sipërfaqe prej 65 m². Banesa ndodhet në katin e 4-të, është e mobiluar në tërësi dhe posedon kushte mjaftë të mira banimi. Ka këtë rënditje:…

Banesë me Qira në Rrugën B

€ 350

Banesa gjendët në kompleksin Royal Mall në Rrugën B. Banesa gjendët në katin e 4-të me sip.85m2 është e mobiluar komplet dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ka ngrohje me termokos është e përshtatshme…