Location: Tophane

Banesë me Qira në Tophane

€ 250

Banesa gjendët në Topahne afër kolegjit Riinvest në katin e 9-të me ashensor funksional me sip.55m2. Banesa është e mobiluar komplet dhe ka kushte të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë –…

Banesa me Qira në Tophane

€ 250

Banesa gjendët në Tophane afër elektik ”Kujta” në katin e 5-të me ashensor funksional me sip.65m2. Banesa është e mobiluar dhe ka kushte të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë – Dhomë…

Banesë në Shitje në Tophane

€ 1,250

Shitet banesa e cila gjendët në Tophane ,te Bahollt mbrapa shkolles “Meto Bajraktari” saktësisht afër furrës së Krasniqëve dhe kopshtit Dielli . Ka sipërfaqe prej 60m² dhe është në katin e 4 -të (me lift).…

Banesë me Qira në Tophane

€ 280

Detajet: Banesë me Qira në Tophane e cila gjendet afër shkollës fillore Meto Bajarktari. Banesa është në katin e 4-të dhe ka ashensor funksional. Ka këtë rënditje: – Sallon – Kuzhinë – Dhomë gjumi –…

SHITET Penthouse tek Qafa

€ 250,000

Shitet penthouse  tek Qafa , me sipërfaqe prej 149.10 m².Banesa gjendet në Lagjen Qafa-Tophane, Prishtine, tek projektin Home -I-, Investitori BP Home, e cila shquhet për kualitetin dhe cilësinë të lartë të investimev. Banesa eshte…

SHITET Penthouse tek Qafa

€ 250,000

Shitet penthouse  tek Qafa , me sipërfaqe prej 149.10 m².Banesa gjendet në Lagjen Qafa-Tophane, Prishtine, tek projektin Home -I-, Investitori BP Home, e cila shquhet për kualitetin dhe cilësinë të lartë të investimev. Banesa eshte…