Location: Ulpianë

Banesë me Qira në Ulpianë

€ 300

Banesë gjendët në Ulpianë mbrapa AAK-së me sip.65m2. Banesa është e mobiluar komplet dhe ka kushte të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon – Kuzhinë – Dhomë gjumi – Banjo – Wc Mund të…

Banesë me Qira në Ulpianë

€ 300

Banesa gjendët në Ulpianë te ”Exfis” në katin e 4-të me sip.60m2. Banesa është e mobiluar dhe ka kushte të mira banimi duke përfshir sistemin e nxemjes me termokos. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe…

Banesë në Shitje në Ulpianë

€ 96,000

Banesa gjendët në Ulpianë perballe  rrethit me Flamur ,ka sipërfaqe prej 76.9m² (neto)dhe është në katin e 5-të .Banesa në fjalë është e mobiluar në tërsi dhe e renovuar, posedon kushte të mira banimi si…

Zyre me Qira në Ulpianë

€ 350

Banesë/Zyre gjendët në Ulpianë afër barnatores Rexal. Banesa ka sip.60m2 ka pamje në të dy anët e rrugës dhe është e përshtatshme për zyre. Ka këtë rënditje: – 2 Dhoma Dite – Banjo – Ballkon…

Banesë me Qira në Ulpianë

€ 350

Banesa gjendët në Ulpianë me sip.70m2. Banesa është e mobiluar komplet dhe ka kushte të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon – Kuzhinë – Dhomë gjumi – Banjo – Depo – 2 Ballkona Mund…

Banesë me Qira në Ulpianë

€ 600

Detajet: Banesë me Qira në lagjen Ulpiana më saksisht përball Beni Dones. Banesa gjendet në katin e 3-të me sip.150m2 si dhe është komplet e mobiluar me kushte të mira banimi. Ka sistemin e ngrohjes…

BANESË në Shitje në Ulpianë

€ 65,000

Detajet: Banesa gjendët në Ulpiane  afër konvikteve. Ka sipërfaqe prej 35m²+bodrum dhe është në katin e 1-rë .Banesa në fjalë është e mobiluar në tërsi, posedon kushte të mira banimi si dhe ka rënditje të…

Banesë me QIRA në Ulpianë

€ 200

Detajet: Banesë gjendet në Ulpianë, përball Sh. F. ”Hasan Prishtina”, në katin përdhesë. Banesa është e mobiluar në tërsi. Ka këtë rënditje: – Sallon – Kuzhinë – Banjo Kontakt  www.access-ks.com  info@access-ks.com  049 622 300  Prishtinë…