Menyra e Renditjes

Shitet banesa në Arbëri

€ 66,000

Banesa gjendet në Arbëri, përballë Minimax në katin e 3-të me sip.70.4m². Banesa moderne është e mobiluar dhe ka kushte të mira banimi. Banesa posedon garazhën që përfshihet në çmim, ashensorë funksional, dhe ngrohjen me…

Banesë me Qira në Tophane

€ 250

Banesa gjendet në Tophane, afër Market Beka në katin e 2-të me sip. prej 70m². Banesa është e mobiluar në tërësi dhe me kushte shumë të mira banimi.  Banesa është e ndërtuar me cilësi të…

Lokal me Qira në Tophane

€ 600

Lokali gjendet në Tophane, afër Market Beka në katin e 2-të me sip. prej 200m². Lokali posedon hapsira të mëdha pune, dhe është i përshtatshëm për zhvillimin e veprimtarive të ndryshme afariste. Ka këtë rënditje:…

Depo me Qira në Dardani

€ 100

Depo gjendet në Dardani, te Eli Abi me hyrje të veçantë dhe sip.30m². Depo gjendet në një lokacion të frekuentuar dhe çasje të shpejtë në Qendër. Depo posedon ngrohje qëndrore. Mund të na kontaktoni nga…

Banesë me Qira në Tophane

€ 480

Banesa gjendet në Tophane, afër Hotel Ora në katin e 7-të me sip. prej 110m². Banesa është e mobiluar në tërësi, dhe ka kushte shumë të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon me Kuzhinë,…