Menyra e Renditjes

BANESË në Shitje në Ulpianë

€ 65,000

Detajet: Banesa gjendët në Ulpiane  afër konvikteve. Ka sipërfaqe prej 35m²+bodrum dhe është në katin e 1-rë .Banesa në fjalë është e mobiluar në tërsi, posedon kushte të mira banimi si dhe ka rënditje të…