Lokal me Qira në Bregun e Diellit

€ 450
Lokacioni:
Hapsira e brendshme: 70 m2
Type: Lokale
Statusi: Me Qera
Dhoma fjetje:
Banjo: 1
Garazhda:
Id: 109455
Lokali gjendet në Bregun e Diellit, Rr.”Isa Kastrati”, me sip. prej  75 m². Lokali ndodhet në përdhesë, dhe ka kushte të mira banimi. Lokali ndodhet në një lokacion të qetë, dhe të përshtatshëm për banim. Lokali është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste. Lokali posedon ngrohje nën dysheme, dhe vendparkim.
Ka këtë rënditje:
– Hapësirë Pune,
– Banjo.
Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
📞 048 313 888
🌐 www.access-ks.com
📩 info@access-ks.com
📍 Prishtinë “Rr. Luan Haradinaj”, H.84, Nr.9
📍 Prishtinë “Rr. Bulevardi Dëshmorët e Kombit”
📍 Fushë Kosovë “Rr. Besa Besë” Lokali 3-4

Kushtët

Similar properties

TOP
€ 400
Ofertë / Ofertë
Madhësia m2
50
ID
1106239
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 500
Ofertë / Ofertë
Madhësia m2
87
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 270
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
72
ID
1109085
Kontrata
Me Qera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *