Menyra e Renditjes

Lokal me Qira në Ulpianë

€ 700

Lokali gjendet në Ulpianë, afër Pompës “Exfis”, me sip. prej  45 m². Lokali ndodhet në përdhesë, dhe ka kushte të mira banimi. Lokali ndodhet në një lokacion të qetë, dhe të përshtatshëm për banim. Lokali…

Banesë me Qira në Aktash

€ 700

Banesa gjendet në Aktash, pas Bagolinës, me sip prej 150 m². Banesa moderne është në katin e 1-rë, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në një lokacion të…

Banesë në Shitje te Qafa

€ 130,000

Banesa gjendet te Qafa, afër shkollës, me sip.100 m². Banesa gjendet në përdhesë, është e mobiluar në tërësi me kushte të mira banimi. Banesa është e ndërtuar me cilësi të lartë ndërtimi dhe gjendet në…

Banesë me Qira në Veternik

€ 450

Banesa gjendet në Veternik, në kompleksin “Linda Premium Residence”, Rr.”Behar Begolli” me sip prej 95 m². Banesa moderne është në katin e 5-të, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte të mira banimi. Banesa…

Banesë me Qira në Qendër

€ 270

Banesa gjendet në Qendër, te Hotel “Sirius”, mbi Albi Market me sip prej 75 m². Banesa është në katin e 3-të, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në…