Menyra e Renditjes

Banesë me Qira në Tophane

€ 280

Banesa gjendet në Tophane, afër Hotel Ora në katin e 7-të me sip. prej 60m². Banesa është e mobiluar në tërësi, dhe ka kushte shumë të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon me Kuzhinë,…

Banesë me Qira në Matin 1

€ 250

Banesa gjendet në Matin 1, te shkolla “Mileniumi i Tretë” në katin e 4-të me sip. prej 65.85m². Banesa është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte shumë të mira banimi. Banesa posedon ashensorë funksional.…

Banesë me Qira në Arbëri

€ 270

Banesa gjendet në Arbëri, në Rr.”Selim Berisha” afër Restaurant Amadeus në katin e 2-të me sip. prej 90m². Banesa është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte shumë të mira banimi. Banesa posedon ngrohje qëndrore,…