Menyra e Renditjes

AKTUALE

Lokal me qIra ne Fushë Kosovë

€ 250

Lokali gjendet ne Rr ”Nena Terez” ne lokalet e Apollonis me siperfaqe 60m2 Për të parë më shumë oferta, vizito website-in: www.access-ks.com Facebook: Access – Zyra për Shërbime Juridike dhe Patundshmëri Mund të na kontaktoni…

AKTUALE

Shtëpi Moderne me Qira ne Tasligje

€ 800

Shtepia eshte ne  Tasligje  me siperfaqe rreth  150 m2, shtëpia ka pamje  mbi terë qytetin e Prishtinës Ka te rregulluar sistemin e siguris, nxemje etj . Shtëpia ka këtë rënditje: Qëndrimi ditor, Kuzhina e veçant me…