Shesim banesat ne objektin “Dukagjini Residence”

Në Ofertë / Zbritje
ID39020
LlojiBanesa
Kontrata Në Shitje
StatusiNë Shitje
Hapsira e brendshme105 m2
Materiali i ndertimitBllok
Dhoma Ditje1
Dhoma fjetje2
Banjo1
Garazhda1

Përshkrimi

Shesim banesat ne objektin “Dukagjini Residence” në Lakrishte tek rrethrrotullimi në Bulevardin Bill Clinton.

Banesat shiten nga kompani pune kryse ne objektin “Dukagjini Residence”

“Dukagjini Residence” ka pozitë ideale, si objekti i vetëm në kuadër të bllokut urbanistik A1 në Lakrishte në afërsi të rrethrrotullimit jug-perëndimor në Unazën Qëndrore të Prishtinës. Shumë afër Ambasadës së re të Amerikës dhe lidhje të shpejta me qendrën e qytetit, rrugët nacionale në drejtim të gjitha qyteteve të mëdha, Autostradës dhe Airoportit.

Te projektuar me shumë përkushtim nga studio e njohur e arkitekturës “U Architects”. Projekti në tërësi përmbanë 228 njësi banimi, 18 Tipe, të shpërndara në 3 Hyrje dhe 13 Kate (nga 16 gjithsejt).

Pamja e banesës është në drejtim të rrethit (me orientim Jug-Perëndim), karakterizohet me planimetri shumë të mirë, qëndrim ditor të hapur, me dritare të mëdha deri në dysheme duke ofruar kështu ndriqim maksimal, ballkonet përveq rrethojë metali do të ketë të montuar edhe panelle rrëshqitëse për mbyllje fizike jo-termike.

Objekti do të jetë i organizuar si një lloj hoteli, ku në hollin hyrës do të ketë Recepsion dhe një kënd mikpritjeje për banorë dhe miq. Në katin përdhes do të jetë një Hipermarket dhe 3 katet e para do të jenë të destinuara për afarizëm me hyrje të ndarë nga banimi duke ofruar kështu një komoditet të lartë brenda kompleksit.

Realizimi i projektit do të zgjatë deri Qershor 2019. Tani është koha më e mirë për të investuar në këtë kompleks me shumë potencial dhe ideal, si për banim, po ashtu edhe për investim, duke marrë parasysh lokacionin dhe interesin e madh për qiramarrje në këtë zonë.

Banesat kane keto dimensione dhe jane ne keto kate:

Kati i 2 i banimit 105.94 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 25.02 m2,
– Kuzhinen e veqant 5.88 m2
– Tryeza 5.02 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 16.35 m2, e tjetra 12.98 m2,
– Banjo 4.11 m2,
– WC 3.70 m2,
– Depo 0.85 m2,
– paradhome 13.92 dhe
– Ballkon 5.11 m2.

Kati i 2 i banimit 103.67 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 17.45 m2,
– Kuzhinen e veqant 11.89 m2
– Tryeza 6.07 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 14.57 m2, e tjetra 11.76 m2,
– Banjo 4.63 m2,
– WC 4.04 m2,
– Depo 2.22 m2,
– paradhome 9.72 dhe
– Ballkon 6.3 m2.

Kati i 2 i banimit 96.71 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 15.67 m2,
– Kuzhinen e veqant 6.92 m2
– Tryeza 7.77 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 13.62 m2, e tjetra 18.57 m2,
– Banjo 3.60 m2,
– WC 3.23 m2,
– Depo 0.77 m2,
– Hapsir komunikuese 11.28 dhe
– Ballkon 2.53 m2.

Kati i 2 i banimit 99.38 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 15.67 m2,
– Kuzhinen e veqant 6.92 m2
– Trapizari 7.78 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 13.81 m2, e tjetra 10.19 m2,
– Banjo 6.08 m2,
– WC 1.83 m2,
– Depo 2.14 m2,
– Hapsir komunikuese 10.95 dhe
– Ballkon 4.52 m2.

Kati i 2 i banimit 96.19 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 20.62 m2,
– Kuzhinen e veqant 6.08 m2
– Trapizari 6.32 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 13.62 m2, e tjetra 18.57 m2,
– Banjo 3.60 m2,
– WC 3.23 m2,
– Depo 0.77 m2,
– Hapsir komunikuese 11.28 dhe
– Ballkon 2.53 m2.

Kati i 2 i banimit 99.64 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 22.47 m2,
– Kuzhinen e veqant 5.49 m2
– Trapizari 7.25 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 17.14 m2, e tjetra 11.35 m2,
– Banjo 4.74 m2,
– WC 3.70 m2,
– Depo 1.75 m2,
– Hapsir komunikuese 8.11 dhe
– Ballkon 3.84 m2.

Kati i 2 i banimit 123.61 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 20.82 m2,
– Kuzhinen e veqant 7.00 m2
– Trapizari 5.98 m2,
– 3 dhoma te gjumit, njera ka 12.34 m2, e tjetra 11.65 m2, dhe 12.58 m2,
– Banjo I. 4.17 m2,
– Banjo II. 3.88 m2,
– Depo 1.35 m2,
– Hapsir komunikuese 15.02 dhe
– Ballkon 4.71 m2.

Kati i 2 i banimit 131.38 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 21.29 m2,
– Kuzhinen e veqant 7.92 m2
– Trapizari 7.20 m2,
– 3 dhoma te gjumit, njera ka 17.45 m2, e tjetra 12.53 m2, dhe 12.99 m2,
– Banjo I. 6.85 m2,
– Banjo II. 3.96 m2,
– Depo 2.23 m2,
– Hapsir komunikuese 12.56 dhe
– Ballkon 8.32 m2.

Kati i 2 i banimit 131.38 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 21.29 m2,
– Kuzhinen e veqant 7.92 m2
– Trapizari 7.20 m2,
– 3 dhoma te gjumit, njera ka 17.45 m2, e tjetra 12.53 m2, dhe 12.99 m2,
– Banjo I. 6.85 m2,
– Banjo II. 3.96 m2,
– Depo 2.23 m2,
– Hapsir komunikuese 12.56 dhe
– Ballkon 8.32 m2.

Kati i 2 i banimit 90.75 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 15.03 m2,
– Kuzhinen e veqant 5.08 m2
– Trapizari 4.17 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 15.89 m2, e tjetra 12.95 m2,
– Banjo 4.04 m2,
– WC 1.89 m2,
– 2 Depo 0.85 m2 dhe 1.31 m2
– Hapsir komunikuese 10.19 dhe
– Ballkon 7.31 m2.

Kati i 2 i banimit 127.29 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 16.73 m2,
– Kuzhinen e veqant 4.90 m2
– Trapizari 5.81 m2,
– 3 dhoma te gjumit, njera ka 15.04 m2, e tjetra 15.04 m2 dhe dhoma e 3 i ka 13.02 m2,
– Banjo I. 5.40 m2,
– Banjo II. 3.16 m2,
– Depo 1.17 m2,
– Hapsir komunikuese 24.10 dhe
– Ballkon 5.36 m2.

Kati i 2 i banimit 92.13 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 14.69 m2,
– Kuzhia 4.94 m2,
– Trapizari 7.29 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 14.24 m2, e tjetra 12.54 m2,
– Banjo 3.67 m2,
– WC 3.00 m2,
– Depo 1.35 m2,
– Hapsir komunikuese 7.63 dhe
– 2 Ballkona 5.52 m2 dhe 3.54 m2.

Kati i 2 i banimit 106.06 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 14.69 m2,
– Kuzhia 4.94 m2,
– Trapizari 7.29 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 14.24 m2, e tjetra 12.54 m2,
– Banjo 3.67 m2,
– WC 3.00 m2,
– Depo 1.35 m2,
– Hapsir komunikuese 7.63 dhe
– 2 Ballkona 5.52 m2 dhe 3.54 m2.

Kati i 2 dhe 8 i banimit 96.64 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 15.31 m2,
– Kuzhia 4.55 m2,
– Trapizari 6.51 m2,
– 2 dhoma te gjumit, njera ka 12.50 m2, e tjetra 12.84 m2,
– Banjo 4.84 m2,
– WC 1.83 m2,
– Depo 1.26 m2,
– Hapsir komunikuese 7.50 dhe
– 2 Ballkona 5.82 m2 dhe 5.15 m2.

Kati i 2 dhe 8 i banimit 70.62 m2 dhe ka kete renditje:
Siperfaqja neto e banesave mbrenda mureve eshte:

– Sallonin 15.60 m2,
– Kuzhia 6.97 m2,
– Tryeza 5.47 m2,
– 1 dhoma te gjumit 12.24 m2,
– Banjo 5.06 m2,
– Depo 1.11 m2,
– Hapsir komunikuese 8.67 dhe
– Ballkon 6.66 m2.

Kushtët

 • Ashensor
 • Ballkon
 • Banjo
 • Bodrum
 • E pastruar
 • Enë Larëse
 • Frigoifer
 • Garazhdë
 • Interfon
 • Kabllovik & Internet
 • Kondicioner
 • Kuzhinë
 • Makinë larse për rroba
 • Nxemëse
 • Roleta
 • Shpajz
 • Shtretër
 • Tv

Harta

Shpallje të ngjajshme

TOP
€ 38,000
Ofertë / Ofertë
Dhoma
2
Madhësia m2
69
ID
178783
Kontrata
Shitje
TOP
€ 300
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
ID
163196
Kontrata
Me Qera
TOP
€ 780
Ofertë / Ofertë
Dhoma
1
Madhësia m2
60
ID
168660
Kontrata
Shitje