Type: Lokale

Zyre me Qira në Qendër

€ 400

Zyrja gjendët në Qendër të qytetit përball Hotel Grandi me sip.90m2. Ka këtë rënditje: – 3 Hapsria – 2 Terasa Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00 Kontakt 📞 049 601 666 🌐 www.access-ks.com…

Lokal me Qira mbrapa Teatrit

€ 500

Lokali gjendët mbrapa Teatrit në Prishtinë me sip.80m2 dhe Tarasë 30m2. Lokali i ka kushtet e mira për veprimtari të ndryshme biznesi. Ka këtë rënditje: – Hapsirë Shfrytëzuese biznesi – Banjo – Terasë Mund të…

Lokal në Shitje në Fushë Kosovë

€ 64,000

Detajet: Lokali në Shitje në Fushë Kosovë me sip.50,30m2 qe gjendet më saksisht mbi laboratorin swiss tek Rr. Shefki Kuleta. Kontakt 049 622 800 www.access-ks.com info@access-ks.com Prishtinë “Rr. Luan Haradinaj”, H.84, Nr.9 Prishtinë “Rr. Bulevardi…

Shitet Lokali në Rrugën B

Detajet: Shitet Lokali në Rrugën B me sipërfaqe 106m2. Lokali është me pamje ka rruga kryesore si dhe është bashkë me terasë në katin përdhesë. Kontakt www.access-ks.com info@access-ks.com 049 622 800 Prishtinë “Rr. Luan Haradinaj”,…