Lokal me QIRA / Rruga B - 180m²

Rruga B, Prishtina
Për Qira
Çmimi Sipas Marrëveshjes

Përshkrimi

Ofrohet për qira lokali me sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 180m², ndodhet në Rrugën B, te Kompleksi Blini. Hapësira e lokalit mund të shfrytëzohet për veprimtari biznesore të ndryshme, varësisht nga kërkesat që kanë klientët, duke përfshirë shfrytëzim të hapësirës për zyre, noter, call center, organizata e të tjera. Ka lokacion jashtëzakonisht të përshtatshëm dhe të favorshëm, me qasje të shpejtë në rrugët kryesore të kryeqytetit. Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike. Afër lokalit ka hapësirë të mjaftueshme parkimi. Vlen të theksohet se lokali ka hyrje në dy anët e objektit.

Ka këtë rënditje:
– Hapësirë pune,
– 2 banjo.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Bar
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 180 m2
  • 1004 Vizita
ID: PROAC2975
Siperfaqe Neto: 180
Disponueshmëria: Në dispozicion