Lokal në SHITJE me FLETË POSEDUESE - 28m² - 4 Llullat

4 Llullat, Prishtina
Për Shitje

2200€/ m2

Përshkrimi

Ofrohet për shitje lokali në katin përdhesë, me sipërfaqe 28m², ndodhet te 4 Llullat, përballë Mama Mantia. Ka lokacion shumë të përshtatshëm dhe mjaftë të frekuentuar. Hapësira e lokalit është maksimalisht e shfrytëzueshme, e cila mund të përdoret për zhvillimin e veprimtarive biznesore. Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike. Para lokalit ka hapësirë të mjaftueshme për parkim. Kjo pronë është e pajisur me fletë poseduese.

Ka këtë rënditje:
– Hapësirë pune,
– Banjo.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Bar
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 28 m2
  • 451 Vizita
ID: PROAC3198
Siperfaqe Neto: 28
Disponueshmëria: Në dispozicion