Lokal 124m² me Qira te Qafa

1,200 € Qira

Përshkrimi

Lokali gjendet te Qafa, Rruga "UÇK" me sip. 124m². Ndodhet në një lokacion mjaft të frekuentuar dhe të përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste. Ka hapësirë maksimalisht të shfrytëzueshme, një hapësirë pune ka sipërfaqe prej 64m² dhe tjetra ka sipërfaqe prej 60m².

Ka këtë rënditje:
– 2 Hapësira Pune,
– Depo,
– Banjo.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Pashko Vasa” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
Qafa, Prishtina
  • 0 Bedrooms
  • 0 Bathroom
  • 124 m2
  • 103 Vizita

Additional Information

ID: PROAC730
Siperfaqe Neto: 124
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: