Depo me Qira në Hajvali

1,100 € Qira

Përshkrimi

Depoja me sipërfaqe 360m² ndodhet në Hajvali, afër Lagjes "Marigona 1", te "INFOTECH". Depoja me 7m lartësi posedon hapësira punuse, zyre dhe wc. Ndodhet në një pozicion mjaft të mirë strategjik për veprimtari të ndryshme biznesi. Ka hapësirë të mjaftueshme për mjetet më të mëdha të transportit si kamioni.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
info[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
Hajvali, Prishtina
  • Bedrooms
  • Bathroom
  • 360 m2
  • 50 Vizita

Additional Information

ID: PROAC864
Siperfaqe Neto: 360
Siperfaqe Bruto:
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: