Lokal me Qira në Dardani

200 € Qira

Përshkrimi

Lokali gjendet në Dardani, përball bustit Bill Kllinton me sipërfaqe prej 32m² në katin e 2-të. Ndodhet në një lokacion mjaft të frekuentuar dhe të përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste (zyre, qendër estetike, sallon ondulimi, kafiteri). Ka hapësirë të shfrytëzueshme dhe sistemin e ngrohjes e ka me Termokos.

Ka këtë rënditje:
– Hapësirë Pune,
– WC.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
Dardani, Prishtina
  • Bedrooms
  • Bathroom
  • 32 m2
  • 30 Vizita

Additional Information

ID: PROAC898
Siperfaqe Neto: 32
Siperfaqe Bruto:
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: