Objekt Afarist 465m² me Qira Në Aktash

3,500 € Qira

Përshkrimi

Objekti me sipërfaqe prej 465m² ndodhet në Aktash dhe është i ndarë në 4 kate. Secili kat ka nga 100m² të shfrytëzueshme dhe nga një banjo. Hapësirat e objektit mund të shfrytëzohen për veprimtari të ndryshme biznesore, varësisht nga nevojat dhe kërkesat që paraqesin klientët. Ka lokacion mjaftë të përshtatshëm dhe të favorshëm në afërsi të Qendrës së qytetit.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr."Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
Aktash, Prishtina
  • 0 Bedrooms
  • 0 Bathroom
  • 465 m2
  • 83 Vizita

Additional Information

ID: PROAC914
Siperfaqe Neto: 465
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: