Objekt Afarist me Qira në Veternik

15,250 € Qira

Përshkrimi

Objekti me sipërfaqe prej 3850m², ndodhet në Veternik, afër Gorenjes. Objekti përfshin 2700m² hapësirë afariste, 1150m² parking nëntokësor, 70+ hapësira parkingu e gjithashtu posedon ngrohje, ftohje dhe ventillim. Objekti posedon edhe 7.5 ari mbrapa, që ka leje ndërtimi deri në 5 kate (nuk është e perfshirë në çmim). Objekti është i pajisur me Fletë Poseduese dhe ka leje ndërtimi.
Çmimi për m² për hapësirën afariste është 5€, ndërsa për parkingun nëntokësor 1,5€.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
Veternik, Prishtina
  • 0 Bedrooms
  • 0 Bathroom
  • 3850 m2
  • 75 Vizita

Additional Information

ID: PROAC947
Siperfaqe Neto: 3850
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: