Objekt Afarist me Qira në Fushë Kosovë

6,400 € Qira

Përshkrimi

Objekti me sipërfaqe prej 1600m² ndodhet në Fushë Kosovë, te "Planet Center", pas rrethit të ETC-së. Objekti gjendet në katin përdhesë, ka hapësirë parkingu 100+, me lartësi 5m, objekti është i destinuar edhe për zyre. Me një lokacion jashtëzakonisht të përshtatshëm, objekti ka dy hyrje dhe çmimi për m² është 4€. Nëse ka kërkesë nga klientët objekti edhe mund të ndahet në dy hapësira që variojnë nga 800m².

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
, Fushë Kosovë
  • 0 Bedrooms
  • 0 Bathroom
  • 1600 m2
  • 38 Vizita

Additional Information

ID: PROAC954
Siperfaqe Neto: 1600
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: