Depo me Qira në Fushë Kosovë

7,500 € Qira

Përshkrimi

Depoja me sipërfaqe prej 1500m² ndodhet në Fushë Kosovë te Zona Industriale. Depoja posedon nxemje, ftohje & ventillim, me një lokacion të përshtatshem, të frekuentuar e të çasshëm në rrugët kryesore, depoja ka dy dyer për ngarkim, ka ndriçimin LED dhe është e destinuar edhe për zyre.
Lartësia e Depos është 5m, çmimi për m² është 5€ e çmimi në total varion nga 7,500€.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
, Fushë Kosovë
  • 0 Bedrooms
  • 0 Bathroom
  • 1500 m2
  • 60 Vizita

Additional Information

ID: PROAC955
Siperfaqe Neto: 1500
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: