Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE - 42,1 Ari - Miradi e Epërme

, Prishtina
Për Shitje
4,500 €

Përshkrimi

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe prej 42,1 Ari, është i pajisur me fletë poseduese, gjendet në Miradi të Epërme, është i lidhur me komunën e Fushë Kosovës, afër hekurudhës dhe afër lagjes Marigona 800m. Trualli është i gatshëm për çdo lloj investimi, ka dalje nga lagjja Marigona edhe nga Miradia e Epërme. Posedon infrastrukturë të nevojshme si rrymë, ujë, kanalizim. Është i lokalizuar në një zonë mjaft të përshtatshme me qasje shumë të shpejtë në rrugë kryesor dhe mund të pranohet edhe kompenzim si veturë ose ndonje banesë.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Land
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • m2
  • 1485 Vizita
ID: PROAC1152
Siperfaqe Neto: 0
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: