Truall në SHITJE ME FLETË POSEDUESE / 51.31 ARI - GJILAN

, Gjilan
Për Shitje
Çmimi sipas kërkesës

Përshkrimi

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 51.31 Ari, gjendet në Gjilan. Trualli është i gatshëm për çdo lloj investimi, është i lokalizuar në një zonë mjaft të përshtatshme. Posedon infrastrukturë të nevojshme si rrymë, ujë, kanalizim. Kjo pronë mund të ndahet nga 36 Ari dhe është e përshtatshme për ndërtime të larta. Është e pajisur me fletë poseduese.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Land
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 51 m2
  • 84 Vizita
ID: PROAC1888
Siperfaqe Neto: 51
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: