Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE - 5 Ari - Vranjevc

, Prishtina
Për Shitje
60,000 €

Përshkrimi

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe prej 5 Ari, gjendet në Vranjevc, te policia. Trualli është i gatshëm për çdo lloj investimi. Posedon infrastrukturë të nevojshme si rrymë, ujë, kanalizim. Është i lokalizuar në një zonë mjaft të përshtatshme dhe ka dalje në rrugë kryesore. Trualli është i pajisur me fletë poseduese.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Land
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 5 m2
  • 272 Vizita
ID: PROAC2195
Siperfaqe Neto: 5
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: