SHITET banesa 100 M2 në Lagje të Muhaxherve nënë Hotelin AFA

Banesa është në Lagjen e Muhaxherve nënë Hotelin AFA afer Qendres në pjesen mbi Ministri të Arsimit. Banesa pritet me u leshu për banim mbrenda pak ditë së tani janë dukej u kry punet finale dhe ka këtë renditje:

• Sallonin,
• Kuzhinen me Trapizari,
• 3 dhoma të gjumit,
• Banjo,
• Wc, dhe
• Ballkonin.