Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE – 10 Ari – Graçanicë

, Graçanicë
For Sale
Closed Price: 95,000.00

Description

Trualli i pajisur me fletë poseduese gjendet në fshatin Dobratinë, komuna e Graçanicës, dhe ka një sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 10 Ari. Trualli ka 15m² gjerësi në rrugë kryesore. Poashtu posedon infrastrukturë të plotë si: ujësjellës, energji elektrike dhe kanalizim.
Çmimi i kësaj prone është 95,900 €.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Additional Information

  • Status: New
  • Land
  • 10 Bedrooms
  • Bathroom
  • m2
  • 31 Views
ID: PROAC5515
Availability: Available