Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE – Matiqan – 28.14 Ari

Matiqan, Prishtina
For Sale
access-ks.cmimi_sipas_marreveshjes

Description

Trualli i pajisur me fletë poseduese gjendet në Matiqan, në mes të lagjes "Marigona Hill" dhe "Royal Green Residence". Ka sipërfaqe prej 28.14 Ari dhe për këtë parcelë do të jepet leje ndërtimi, trualli është i gatshëm për investim. Poashtu, trualli posedon energji elektrike.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Additional Information

  • Status: New
  • Land
  • 0 Bedrooms
  • Bathroom
  • 28 m2
  • 20 Views
ID: PROAC5857
Land Area: 28
Availability: Available