Na Kontaktoni

Zyra për Shërbime Juridike dhe Patundshmëri “ACCESS” me përfaqësues ligjor z. Burim Halili, është themeluar me datë 08.08.2011 me lokacion në Prishtinë, e cila fushëveprimtarin e saj e zhvillon në dy pjesë të qytetit, njëra zyre është në Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati I/6-1 dhe tjetra në Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3/4.

 

Na Kontaktoni