Menyra e Renditjes

Banesë me Qira në Qendër

€ 350

Banesa gjendet në Qendër, afër parkut të Qytetit, përballë Albi Market, Rr.”Gustav Meyer” me sip prej 80 m². Banesa është në katin e 1-rë, e mobiluar në tërësi me kushte të mira banimi. Banesa ndodhet…

Banesë me Qira në Aktash

€ 180

Banesa gjendet në Aktash, afër Furrës “Qerimi 1”, me sip prej 45 m². Banesa është në katin e 1-rë, është e mobiluar në tërësi dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ndodhet në një lokacion…