Menyra e Renditjes

Banesë me Qira në Dardani

€ 300

Banesa gjendët në Dardani mbi kurriz me sip.110m2. Banesa është komplet e mobiluar dhe ka kushte të mira banimi. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë – 2 Dhoma gjumi – Banjo – Ballkon Mund…

Banesë me Qira në Aktash

€ 180

Banesa gjendët në Aktash në mes objektit OSCE-së dhe Fakultetit Iliria. Banesa është në katin e 1-rë me sip.47m2 e mobiluar komplet dhe ka kushte të mira banimi. Kompleksi ka nxemje qendrore dhe ashensor funksional.…

Banesë me Qira në Dardani

€ 230

Banesa gjendët në Dardani tek marketi Eliab në katin e 1-rë. Banesa është e komplet dhe mobiluar dhe ka kushte të mira banimi. Banesa ka sistemin e nxemjes 24/7 pa pagesë. Ka këtë rënditje: –…