Menyra e Renditjes

AKTUALE

Banesë me qera te “Domi Pleqve”

€ 250

Banesë me qera në ” Tok-Bahqe ”  rruga Ismail Dumoshi afer “Gjimnazit Sami Frasheri” në  kati 2-te e kompletuar në tësi me kushte  komode për banimë,ka nxemje qendrore interfon  dhe ka këtë renditje; -Sallonë me kuzhinë,…