Menyra e Renditjes

AKTUALE

Shtëpi me Qira ne Pejton

€ 3,500

Leshohen me qera Shtepia ne Qytezen Pejton ne Prishtine. Shtepia gjendet ne qender te Prishtines, ne rrugen kryesore te Qytezes Pejton, afer Gjykates kushtetuese si dhe Bankes Qendrore Hapesira e shfrytezueshme totale 450m2, Hapesirat e…