Menyra e Renditjes

AKTUALE

€ 185,000

Shitet shtepin ne Lagjen Qendresa (e cila lagje eshte nder lagjet me te mire dhe me se afrti me qytetin) Shtepia eshte mbrpa Bau Marketit e pozicionuar ne nje lokacion shume te mire dhe te…