Menyra e Renditjes

Banesë me Qira në Kalabri

€ 250

Detajet: Banesa gjendet në Objektin e Nartelit në Kalabri. Banesa është në një zonë mjaft të përshtatshme dhe i posedon të gjitha pajisjet funksionale. Ka këtë renditje: -Salloni me kuzhinë. -Dhoma e Gjumit. -Banjo. -Ballkoni.…

Banesë me Qira në Dardani

€ 500

Detajet: Banesë me Qira në Dardani më saksisht tek Santea. Banesa ka sip.120m2. Banesa ka pamje nga të dyja anët e ndërtesës, me ngrohje qendrore nga termokosi. Banesa është e renovuar me dritare 3 shtresore,…

Banesë me Qira në Arbëri

€ 500

Detajet: Banesë me Qira në Arbëri më saksisht kompleksi Pandora. Banesa ka sip.77m2, është në katin e 3-të dhe ka ashensor funksional. Banesa është e mobiluar në tërsi. Ka këtë rënditje: – Sallon dhe Kuzhinë…