Lokal në SHITJE me FLETË POSEDUESE – Lagjja e Spitalit – 26.1m²

Lagjja e Spitalit, Prishtina
Për Shitje
58,000 €

Përshkrimi

Lokali gjendet në Lagjen e Spitalit, afër ish Institutit Gjyqësor, në objektin e kompanisë Art Construction.
Lokali ka sipërfaqe prej 26.1m² të shfrytëzueshme dhe ndodhet në përdhesë.
Hapësirat e lokalit mund të shfrytëzohen për veprimtari të ndryshme biznesore, varësisht nga kërkesat që kanë klientët, duke përfshirë shfrytëzim të hapësirës për avokat, noter e të tjera. Ka pozitë jashtëzakonisht frekuentuese dhe të volitshme. Kjo pozitë siguron një fluks të lartë të klientëve dhe mundësi të mëdha për një biznes të suksesshëm. Avantazh tjetër i lokacionit të pronës është edhe qasja e lehtë për shërbimet e tjera që janë të nevojshme për banorët e lagjes.
Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos.

Lokali përbëhet nga:
– Një hapësirë pune
– Banjo

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Bar
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 26 m2
  • 1742 Vizita
ID: PROAC4787
Siperfaqe Neto: 26
Disponueshmëria: Në dispozicion