Lokal me QIRA – Parku i Qytetit – 330m²

Parku i Qytetit, Prishtina
Për Qira

10€/ m2

Përshkrimi

Lokali gjendet në ndërtesën e "Esa Group", tek Parku i Qytetit.
Ka një sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 330m² dhe ndodhet në katin përdhesë.
Hapësira e lokalit mund të shfrytëzohet për veprimtari të ndryshme, varësisht nga kërkesat që kanë klientët. Avantazh është lokacioni i lokalit i cili gjendet në një zonë tejet të favorshme për çfarëdo lloj biznesi. Lokali ka qasje të lehtë në rrugët e qytetit.

Lokali përbëhet nga:
– Hapësirë pune
– Banjo

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Bar
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 330 m2
  • 218 Vizita
ID: PROAC5229
Siperfaqe Neto: 330
Kat: 1
Disponueshmëria: Në dispozicion