Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE – 49.77 ARI – Magjistralja Prishtinë-Ferizaj

,
Për Shitje
22,000 € per Ari

Përshkrimi

Trualli i pajisur me fletë poseduese gjendet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.
Me një sipërfaqe prej 49.77 Ari, trualli ka shtrirje në rrugë kryesore 81m. Trualli posedon infrastrukturë të plotë si energji elektrike, ujë, kanalizim dhe mund të ndahet në 2 parcela.
Çmimi është 22,000€ për Ari.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Land
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 50 m2
  • 371 Vizita
ID: PROAC5363
Siperfqaje Toke: 50
Disponueshmëria: Në dispozicion