Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE – 4.70 Ari – Sofali

Sofali, Prishtina
Për Shitje
30,000 € per Ari

Përshkrimi

Trualli i pajisur me fletë poseduese gjendet në lagjen Sofalia, afër xhamisë. Ka sipërfaqe prej 4.70 Ari dhe përmban të gjithë infrastrukturën esenciale përfshirë energjinë elektrike, ujësjellësin dhe kanalizimin. Trualli ka qasje të lehtë në rrugë.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4

Informacion Shtesë

  • Status: New
  • Land
  • 0 Dhoma gjumi
  • Tualet
  • 5 m2
  • 55 Vizita
ID: PROAC5705
Siperfaqe Neto: 5
Disponueshmëria: Në dispozicion