Shtëpi në Shitje Në Fushë Kosovë

190,000 € Shitje

Përshkrimi

Shtëpia me sipërfaqe 245m² ndodhet në Fushë Kosovë, afër stacionit të policisë. Është e pajisur me fletë poseduese dhe e ndarë në dy kate, me një rënditje të këtillë: kati përdhesë ka qëndrimin ditor, kuzhinën me trapezari , një tualet poashtu edhe shkallët për në podrum ku gjendet edhe një garazhë, ndërsa kati i parë ka dy dhoma të gjumit dhe një banjo, kurse në katin e dytë janë katër dhoma të gjumit dhe një banjo, poashtu ka hapësirë të shfrytezueshme edhe në nënkulm. Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike dhe me pelet. Shtëpia ndodhet në truall me sipërfaqe prej 3.5 Ari, si dhe posedon një garazhë dhe hapësirë parkingu të mjaftueshme. Ka lokacion shumë të përshtatshëm, qasje të shpejtë në rrugë kryesore, si dhe ofron banim të qetë dhe komod.

Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 303 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4
, Fushë Kosovë
  • 6 Bedrooms
  • 6 Bathroom
  • 245 m2
  • 219 Vizita

Additional Information

ID: PROAC849
Siperfaqe Neto: 245
Siperfaqe Bruto: 0
Kat:
Disponueshmëria: Në dispozicion
Dhomat e Ndenjes: